top of page

Náš partner Brunner

Updated: Aug 16, 2019

Brunner je ako výrobca na trhu vykurovacích vložiek na drevo už vyše 25 rokov a ak by ste si mali predstaviť spoločnosť ktorá by bola Mercedes v krajine krbov netreba vám hľadať ďalej, pretože Brunner spĺňa všetky podmienky.



Práve v Nemecku sú vyrábané produkty s pomocou najmodernejších strojov a výrobných zariadení svetovo uznávanej kvality. Práve kvalita je niečo, čím sa Brunner chce oddeliť of konkurencie, a vysoké nároky si kladú počas celého procesu výroby vašich vykurovacích vložiek. Skutočné tajomstvo úspechu sa skrýva v ich zamestnancoch a jedinečnom postoji k práci a plneniu úloh ako aj v ich hrdosti k vlastným produktom a podnikaniu. V rodinne založenom firemnom prostredí tejto nemeckej firmy sú kvalita a inovácia hodnoty, ktoré zastávajú všetci pracovníci. Firma BRUNNER sa zrieka lacných produktov a všetky pece sú vyrobené 100% v Nemecku skúsenými a kvalifikovanými odbornými silami. To isté platí aj pre ich výber materiálu. Osvedčená životnosť a spoľahlivosť vložiek od firmy Brunner je určená najvyššou kvalitou používaného materiálu.



Inovatívna firma bola takto schopná zaviesť napriklad klasické ornamenty pri vykurovacích vložkách, taktiež bezroštové ohnisko na drevo alebo spaľovaciu techniku šetrnú ku životnému prostrediu. Automatizácia spaľovacieho procesu ako elektronická regulácia krbu a pece, či peletový horák v kachľovej peci na drevo a krbové vložky boli taktiež prvé inovácie od firmy Brunner.



Ak by ste sa chceli dozvedieť viacej, kontaktujte nás a my vám radi poradíme.


Kralovic & Brunner


37 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page